کدخبر : 897 تاریخ انتشار :
A

اهدای یک واحد اقساطی به زوج‌ها به جای پرداخت جریمه

اهدای یک واحد اقساطی به زوج‌ها به جای پرداخت جریمه

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم در باب حل مشکل مسکن جوانان در مجلس آینده گفت: در حال حاضر سازندگان متخلف، مبلغی را به عنوان جریمه به حساب شهرداری‌ها واریز می‌کنند که می‌توان به جای پرداخت جریمه آنها را ملزم به در اختیار قرار دادن یک واحد به یک زوج جوان به صورت اقساطی کرد

قیمت ۳۶۰- سینا فراهانی  در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی کمک کاندیداها به افزایش مشارکت در انتخابات اظهار کرد: تخریب کاندیداهای دیگر و تخریب دستاوردهای گذشته از عواملی است که سبب کاهش مشارکت و غبارآلود کردن فضای انتخاباتی خواهد شد؛ یک نامزد انتخاباتی با تأکید بر نقاط مثبت، تمرکز بر اهداف و ایده‌های خود و نیز دستاوردها به جای تخریب دیگر نامزدها یا نمایندگان قبلی و دوره‌های قبلی،‌ می‌تواند مشارکت در انتخابات را تقویت کند.

وی با بیان اینکه حضور جوانان پای صندوق‌های رأی انگیزه و اشتیاق جامعه را چند برابر می‌کند، افزود: با این حال متأسفانه در فضای رقابتی سنگین انتخاباتی حمایتی از کاندیداهای جوان نمی‌شود؛ تریبون یا فرصتی در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد تا در کنار نامزدهایی که قدرت و تمکن مالی بیشتری دارند، اهداف و برنامه‌های خود را بازگو کنند که اگر این شرایط ایجاد شود، شاهد افزایش مشارکت قشر جوان خواهیم بود.

جوان‌ترین نامزد انتخاباتی در حوزه انتخابیه ملایر با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگانی در جهت پیشرفت و حل مشکلات کشور بیان کرد: این مهم سال‌هاست در حد شعار باقیمانده در حالیکه کار یک نماینده مجلس ریل‌گذاری و تصویب قوانینی برای حمایت از این موضوع است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر استفاده مجلس از جامعه نخبگانی مطرح کرد: یکی از دلایل اصلی مهاجرت نخبگان از کشور، دیده نشدن و عدم تأثیر در جامعه است؛ یک نخبه دوست دارد در جامعه خود مؤثر باشد و دستخط خود را در برخی اتفاقات برجای بگذارد. نخبه‌های کشور می‌توانند رهبر باشند در حالیکه بنده تاکنون ندیده‌ام که یکی از نمایندگان مجلس، نخبگان شهرش را جمع کند و نظر آنها را درباره یک لایحه یا طرح ملی بپرسد و با آنها مشورت کند چراکه این ارتباط و اهمیت دادن به نخبگان سبب دلگرمی آنها خواهد شد.

فراهانی تعیین کردن مسیر برای نخبگان را یکی دیگر از مشکلات این حوزه خواند و گفت: در حال حاضر محیط زیست و کم‌آبی از معضلات اساسی کشور هستند اما متأسفانه نخبگان کمی در این حوزه‌ها داریم چراکه نخبگان از دوره متوسطه به سوی رشته‌های خاصی هدایت می‌شوند و در آن رشته‌ها شاهد دپوی نخبگان هستیم بنابراین مجلس با ریل‌گذاری و وضع قوانینی می‌تواند آموزش و پرورش و وزارت علوم را به توزیع یکسان نخبگان در رشته‌های مختلف با ارائه مشوق‌ها به آنها، ملزم کند.

وی برقراری ارتباط صنعت با دانشگاه را دلیلی برای ایجاد اشتغال پایدار خواند و افزود: در حال حاضر این ارتباط در بسیاری از دانشگاه‌ها در حد یک شعار باقیمانده است و پروژه‌های صنعتی طرح مسأله می‌کنند اما دانشگاه پاسخگو نیست و این ارتباط برقرار نمی‌شود و بهترین راه برای حل این مشکل، سوق دادن موضوعات پایان‌نامه‌های دانشگاهی در مقطع تحصیلات تکمیلی به سمت برقراری این ارتباط است.

این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات فارغ‌التحصیلان دانشگاهی عدم کسب مهارت لازم و دانش کاربردی در دوران دانشگاه و تحصیل است که اگر ارتباط صنعت با دانشگاه به صورت واقعی برقرار شود، این مشکل حل خواهد شد.

وی نقش مجلس در این حوزه را ریل‌گذاری و دادن رأی اعتماد به وزیر علوم و صنعت که در رأس این هرم‌ها هستند، دانست و افزود: اگر وزرایی رأی اعتماد بگیرند که چنین دیدگاهی در آنها جاری باشد، جزیره‌ای عمل کردن دانشگاه و صنعت برای همیشه از بین خواهد رفت.

فراهانی به در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای واحدهای صنعتی و کارخانه‌ها در این حوزه اشاره و تصریح کرد: به عنوان مثال یک کارخانه برای گرفتن تخفیف مالیاتی یا مجوز طرح توسعه، باید تعداد مشخصی طرح ارائه دهد که توسط دانشگاه انجام شده باشد.

وی با تأکید بر اینکه مقالات علمی مختلف بین‌المللی و تأثیرگذاری دانشمندان ایرانی در عرصه جهانی نشان می‌دهد ما در حوزه دانش در مرز لازم قرار گرفتیم، گفت: این دانش علمیاتی نشده است و باید بتوانیم این دانش را وارد صنعت کنیم تا بتوانیم معضل اشتغال را حل کنیم و در کنار آن محصولات با کیفیت ایرانی که قابلیت صادرات و رقابت با دنیا را داشته باشند، تولید کنیم.

این نامزد انتخاباتی راه‌حل مشکل آلودگی هوا و کم‌آبی را استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و گفت: باید از سوخت‌های فسیلی فاصله بگیریم و به سمت تولید سوخت‌های تجدیدپذیر و انرژی پاک برویم؛ احداث توربین‌های بادی دریایی که بر خلاف خشکی برق بیشتری تولید می‌کنند، می‌تواند راه‌حل مناسبی برای معضل آلودگی هوا و کم‌آبی باشد بنابراین مجلس شورای اسلامی در کمیسیون انرژی می‌تواند در این زمینه ریل‌گذاری کند چراکه شرکت‌ها و جامعه دانشگاهی توانایی تولید این توربین‌ها را دارند.

وی درباره حمایت از خانواده و حل مشکل مسکن جوانان، به حمایت مالی و معیشتی از خانواده‌ها اشاره و مطرح کرد: در موضوع ازدواج آنچه حتی بیشتر از اشتغال اهمیت دارد، تأمین مسکن است و یکی از راه‌های حل این چالش، ملزم کردن سازندگان بنام در سطح شهرهاست که در صورت استفاده از تسهیلات بانکی یا صدور جواز، از هر ساختمان خود یک واحد را به صورت اقساطی در اختیار زوج‌های جوان قرار دهند، با این‌کار اعتماد به نفس جوانان برای ازدواج و پس از آن فرزندآوری افزایش می‌یابد و یکی از دغدغه‌های اصلی آنها برطرف خواهد شد.

فراهانی ادامه داد: در حال حاضر سازندگان متخلف، مبلغی را به عنوان جریمه به حساب شهرداری‌ها واریز می‌کنند که می‌توان به جای پرداخت جریمه آنها را ملزم به در اختیار قرار دادن یک واحد به یک زوج جوان به صورت اقساطی کرد.

وی طرح نهضت ملی مسکن را طرح خیلی خوبی دانست به شرطی که به سمت حاشیه‌نشینی نرود و همزمان با شهرک‌سازی امکانات رفاهی و فرهنگی برای شهروندان آن منطقه ایجاد شود.

این نامزد انتخاباتی درباره شفافیت آراء گفت: تمام مواضع سیاسی، اقتصادی و آراء یک نماینده باید به مردم حوزه انتخابیه‌اش اطلاع‌رسانی شود چراکه یک نماینده به عنوان وکیل مردمی که او را انتخاب کردند، نباید موضع‌گیری پنهانی داشته باشد مگر در مسائل امنیتی که ملاحظاتی را باید درنظر گرفت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر کاهش سود بانکی، با تأکید بر ضرورت استفاده از تشکیل اتاق فکر نخبگانی توسط یک نماینده مجلس تصریح کرد: بانک‌ها می‌توانند با ارائه طرح‌هایی سبب کاهش نقدینگی در جامعه و از بین بردن بازارهای کاذبی چون خودرو، طلا و سکه شوند و با سرمایه‌گذاری درست سرمایه‌های مردم، آنها را مرتفع کرده و به سود برسانند.

این نامزد انتخاباتی درباره پرداخت تسهیلات اشتغالزایی نیز گفت: متأسفانه نظارت ثانویه قوی پس از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی وجود ندارد و ضروری است که بانک‌ها با نظارت و ارائه طرح‌های تشویقی از جمله افزایش مبلغ تسهیلات در صورت اشتغالزایی بیشتر، اشتغالزایی را در کشور تقویت کنند و این ریل‌گذاری برای بانک‌ها توسط مجلس شورای اسلامی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اهمیت برندسازی در حوزه مبلمان منبت و انگور ملایر گفت: چشم‌انداز روشنی در حوزه صادرات مبلمان منبت یا محصولات کشاورزی برای ملایر نداریم و انسجام لازم بین تولیدکنندگان مبلمان نیز دیده نمی‌شود بنابراین به بازنگری اساسی در این حوزه نیازمندیم.

فراهانی به ضرورت برقراری ارتباط لازم بین پژوهشکده انگور و کشمش با کشاورزان و توجه به کم‌آبی اشاره کرد و یادآور شد: انگور شهرستان از سیستم‌های منسوخی که با جامعه دانشگاهی فاصله زیادی دارند، رنج می‌برد و با استفاده از شیوه‌های کاشت جدید و کشاورزی نوین و مصرف بهینه مصرف آب به کمک دانشگاه می‌توانیم آینده خوبی برای این محصول داشته باشیم.

وی توانمندسازی اقشار کم‌درآمد و افزایش درآمد با استفاده از تقویت و توسعه اشتغال آنها را بهتر از پرداخت یارانه به آنها دانست و مطرح کرد: ما هنوز در حوزه ساخت مسکن به‌روز نشدیم، باید از سیستم‌ها و روشهای نوین و علمی برای تولید مسکن ارزان‌تر و با کیفیت‌تر استفاده کنیم بنابراین ساختمان‌های مهندسی سازه به بازنگری نیاز دارند.

این نامزد انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه ملایر با اشاره به اهمیت حمایت از ورزش‌های همگانی و ورزش قهرمانی و حرفه‌ای به ویژه ورزش کشتی در شهرستان ملایر، خاطرنشان کرد: با توجه به وجود دو ورزشکار دارای مدال المپیک در رشته کشتی، در صورت حمایت از این رشته ورزشی، ملایر به یک پایلوت برای پرورش قهرمانان کشتی در کشور تبدیل خواهد شد.

 

منبع ايسنا
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین