کدخبر : 26319 تاریخ انتشار :
A

شش روایت از بازگشت سیتروئن به ایران

شش روایت از بازگشت سیتروئن به ایران

سال 97 درجریان خروج پی‌در‌پی خودروساز‌های بزرگ از ایران، مونتاژ سیتروئن C3 نیمه‌تمام ماند

به گزارش قیمت ۳۶۰، سیتروئن C۳XR که توسط سایپا روانه بازار می‌شود، رقیبی برای ری‌را ایران‌خودرو و سایر شاسی‌بلند‌های اقتصادی بازار خواهد بود.

 بعد هفت سال از پایان مونتاژ سیتروئن C۳ محصول دیگری به خط تولید سایپاسیتروئن در کاشان می‌رود اما ایندفعه پای شرکای چینی وسط است و رگ و ریشه سیتروئن C۳XR تفاوت‌های زیادی با نسخه قبلی خواهد داشت. سیتروئن C۳XR از پیشرانه توربوشارژ ۱.۲ لیتری بهره می‌برد و تنها نکته امیدوار‌کننده در بخش فنی، می‌تواند اشتهای ناچیز در مصرف سوخت باشد.

یک| سیتروئن C۳XR درحالی به خط مونتاژ سایپا راه پیدا کرد که هفت سال از آخرین مونتاژ C۳ می‌گذرد. سال ۹۷ درجریان خروج پی‌در‌پی خودروساز‌های بزرگ از ایران، مونتاژ سیتروئن C۳ نیمه‌تمام ماند. محصولی که پیشرانه مشترکی با پژو ۲۰۰۸ داشت و به‌خاطر کیفیت ساخت، مورد تحسین بخش قابل توجهی از ماشین‌باز‌ها قرار می‌گرفت.

سیتروئن C۳XR حالا در همان خط مونتاژ معروف کاشان به برنامه سایپا اضافه می‌شود. قبلا قرار بود برای این خودرو از نام‌هایی مثل سایپا M۴۴ یا حتی سایپا سیلک استفاده شود اما نهایتا نام سیتروئن C۳XR نهایی شد و باید چشم‌انتظار محصول جدید سایپا با این اسم باشیم.

دو| سیتروئن C۳XR به پیشرانه سه سیلندر مجهز شده است. موتور ۱.۲ لیتری توربوشارژ سیتروئن C۳XR می‌تواند قدرتی معادل ۱۱۶ اسب‌بخار و ۱۹۰ نیوتن‌متر گشتاور خروجی آزاد کند.

گیربکس شش سرعته دوکلاچه بخش دیگری از مشخصات فنی سیتروئن C۳XR است و راننده سیتروئن C۳XR نهایتا سرعتی معادل ۱۸۵ کیلومتربرساعت را تجربه می‌کند. عدد و رقم‌ها چندان دندان‌گیر نیستند اما می‌توانیم مصرف سوخت ۵.۵ لیتری را یکی از معدود نقاط قوت سیتروئن C۳XR بدانیم.

سه| سیتروئن C۳XR با امکانات رفاهی محدودی به بازار خودرو ایران اضافه می‌شود. نمایشگر ۹ اینچ احتمالا بعد ورود به اتاق خودرو اولین آپشنی است که جلب توجه می‌کند. کلاستر دیجیتال هم برای نمایش سرعت و سایر اطلاعات مورد نیاز تعبیه شده است.

سیتروئن C۳XR فرمان برقی دارد. در فهرست امکانات رفاهی سیتروئن C۳XR چیزهای دیگری از جمله روکش چرم و پارچه صندلی‌ها، رینگ آلومینیومی دو رنگ و ۱۶ اینچ، صندلی‌های تاشو عقب به‌چشم می‌خورد و مثل خیلی از مدل‌هایی که در کشورمان تولید می‌شود، سیتروئن C۳XR به سیستم کمک به حرکت در سربالایی و سیستم کنترل پایداری مجهز شده است.  

چهار| سیتروئن C۳XR در سه تیپ مختلف روانه بازار می‌شود. کمترین آپشن‌ها برای تیپ V۱ پیش‌بینی شده. تیپ V۲ به آپشن‌های بیشتری از جمله شارژر صندلی عقب، صندلی برقی، چراغ مشایعت، ایربگ پرده‌ای، آینه‌های تاشو برقی، مجهز است و تیپ V۳ علاوه‌بر این‌ها با امکاناتی مثل فرمان دی‌کات، سانروف و کی‌لس روانه بازار می‌شود.

پنج| قیمت سیتروئن C۳XR فعلا مشخص نیست. با این حال اواسط سال ۱۴۰۳ که اولین خبرها از عرضه سیتروئن C۳XR مخابره شد، قرار بود با قیمتی زیر ۱.۵ میلیارد روانه بازار شود.

عرضه سیتروئن C۳XR به بازار مثل خیلی از پروژه‌های خودروسازان با تاخیر روبرو شده و احتمال دارد مدیران‌ سایپا قیمت جدیدی برای آن ارائه دهند.

شش| سیتروئن C۳XR از الان آماده رقابت با ری‌را ایران‌خودرو می‌شود. این یکی تحت‌عنوان شاسی‌بلند ملی ایران‌خودرو شناخته می‌شود و مثل سیتروئن C۳XR در دسته مدل‌های کراس‌اوور قرار می‌گیرد.

علاوه بر ری‌را ایران‌خودرو، می توانیم مدل‌هایی از جمله X۵۵ پرو و سایر شاسی‌بلند‌های اقتصادی بازار را در دسته رقبای سیتروئن C۳XR بدانیم.

منبع فرارو
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین